Skär ned ca 300gram lax i små kuber/strimlor
gör likadant med någon vit fiskfile (Gös, torsk el dyl)
Hacka en näve skalade räkor eller lyxa till det
med lite scampi.
Blanda allt med 2msk ströbröd, 1/2dl grädde, 1ägg
samt salt & peppar efter tycke och smak.
Till sist blanda i skuren dill efter behag.
Stek långsamt i smör&olja till fin färg
låt gå i ugnen 125grader i max 10 minuter.
Servera med lite pressad potatis och en aioli
eller varför inte som en "burgare" med ett gott bröd.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Låter ju suveränt gott! Ska testa imorgon kväll kanske, men hur mycket räcker det till..
Du vet ju min låga nivå på matlagninsgskonsten...behöver mycket info för att lyckas :-)
ew
Har nog hört att du kan en hel del..
men 4 personer är det nog lagom till.
Blir det över så funkar dom utmärkt att frysa in och sen kanske äta kalla på en macka vid senare tillfälle /Nyll
Skicka en kommentar